Stærkt socialt liv omkring skolen & Kaspo

Kaspo kreativitet Kaspo leg og fællesskab

Kaspo (skolens SFO og Klub) ligger lige ved siden af skolen. Det er en stor fordel, at eleverne bare kan gå derned selv. De får en sammenhængende hverdag, hvor Kaspo hjælper børnene med at komme fra pasningsordning til f.eks. spejder, tennis og fodbold i rette tid.

Kaspo er en integreret del af skolen og samarbejdet på tværs fungerer rigtigt fint. Medarbejdere fra Kaspo deltager i skole-hjem samtaler og anden kommunikation imellem skole og hjem, hvilket understøtter den enkelte elevs trivsel og udvikling.

I Kaspo er der gode muligheder for kreative udfoldelser i værkstederne. Der filtes nisser, arbejdes med ler og males flotte malerier. I træværkstedet saves og hamres der. Papmaché luftballonner, sparegrise, robotlandskaber og geværer trylles frem. De heldige forældre får måske hjemmelavede julegaver, og de kreative voksne står altid klar til at inspirere og hjælpe med at pakke smukt ind. 

Udenfor er der månedlige flødebolleløb, måske arrangeres der krigsleg med de hjemmelavede våben eller også udnyttes gymnastiksalen på skolen til en omgang ikke-røre-jord eller sit down. 

Når børnene bliver ældre og kommer i Klubben (4-6 klasse), får de adgang til billiard og computere, der er klubaftener og ture ud af huset. 

Kort sagt, i Kaspo er der masser af plads og rum til at hygge og lege, voksne til at tage sig kærligt af børnene og venner at være sammen med. 

Kaspo fritid lego-lege Kaspo kreativ værksted Kaspo dukketeater for vennerne Kaspo hygge om eftermiddagen

"I en travl hverdag har det betydet meget for os at kunne tilbyde en integreret hverdag, hvor vores to sønner kunne tage direkte til fritidsordning og fodbold uden at skulle køres".

"At give vores barn en overskuelig hverdag tæt på naturen og det landlige liv i Karlebo har helt klart været med til, at vi valgte Karlebo Skole".